Wie zijn wij

foto3Wij zijn een onderdeel van een internationaal bedrijf dat actief is in meer dan 60 landen wereldwijd, gevestigd te Bussum. We importeren diverse elektrische apparatuur en reinigingssystemen uit Amerika. Vanuit 7 vestigingen in Nederland richten circa 200 medewerkers zich op het promoten en verkopen van ons product.

Momenteel zijn we bezig met een eenmalige actie om naamsbekendheid van ons bedrijf en product te creëren, vandaar dat we een aantal mensen selecteren voor een gratis reiniging naar keuze binnen het huis. Indien u tevreden bent over het resultaat, hopen wij dat u dit doorverteld aan familie, vrienden en kennissen.

Indien u geselecteerd wordt, houdt dit in dat u een object in uw huis  mag uitkiezen dat wij op een professionele manier gaan reinigen tegen een kopje koffie of een glaasje fris.

Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld:
Plavuizen schrobben – Laminaat behandelen – Parket – Zeil –  Woongrind – Marmer – Badkamer ontkalken – Vloerkleed –  Trapbekleding – Overloop –  Matrassen, dat heel erg in trek is.

Heel veel bedrijven maken reclame via (social) media, radio, tv en internet. Ten eerste kost het veel geld en ten tweede mond tot mond reclame is de beste reclame, vandaar de eenmalige actie.

Wij doen dit gratis voor u, vrijblijvend zonder verplichtingen en de enige tegenprestatie is een kritische mening van u (en uw partner).

De enige voorwaarde voor een gratis reiniging is dat beide partners aanwezig zijn tijdens de afspraak.

Webactie:

Indien u geïnteresseerd bent in een gratis reiniging, mail of bel ons en u krijgt gegarandeerd een gratis reiniging naar keuze.

Hopelijk tot ziens.